Bionda en Terrence bij Enya

Bionda en Terrence zijn de trotse ouders van de 6 jarige Tex. Gelukkig en onbezorgd, dachten ze…

Want wie verwacht dat wanneer de amandelen van je zoon worden verwijderd je een paar dagen later een belletje krijgt dat het foute boel is? Wie verwacht er dat er zoveel kan gebeuren binnen een week tijd dat je hele wereld op zijn kop staat en je leeft om te overleven. Je wilt instorten, huilen, wegkruipen maar je moet doorgaan. Doorgaan voor je zoon die allerlei vervelende onderzoeken moet ondergaan, allerlei voor hem enge dingen moet doen en zieker en zieker wordt van medicijnen die hem uiteindelijk moeten redden.

Het onmogelijk is mogelijk op zulke momenten want je moet doorgaan. En dat hebben Bionda en Terrence ook gedaan. De kop is eraf, de behandeling tegen de kanker is gestart maar de weg die zij als gezin moeten bewandelen nog ellendig lang.

Wij vonden dat Bionda en Terrence wel een avondje samen verdiend hadden. Even ademen, een beetje bijkomen en samen genieten. En dat kan allemaal bij onze lieve vrienden van Restaurant Enya in Maarssen.

Bericht van Bionda na het etentje:

Wat bijzonder dat we dit cadeau kregen. Een moment wat “normaal” zo gewoon is maar je in deze tijd even vergeet ❤️

We hebben samen genoten van een heerlijk etentje bij Restaurant ENYA in Maarssen.. We kunnen alleen maar zeggen wat een Lieve mensen en heerlijk eten 💕 We komen zeker snel terug! In het bijzonder Danitsja Eissens & Henk Schieveen van Football Makes It Happen.

Hartverwarmend hoe jullie je inzetten voor gezinnen die getroffen zijn door deze rot ziekte.❤️ Bedankt voor deze avond!

En dit is precies waarom we ons zo graag inzetten, mooie momenten geven! Hoe mooi is dat als dit samen met een restaurant zoals Enya kan bewerkstellen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven