Donateur worden

Bent u begaan met  het welzijn en geluk van zieke of herstellende kinderen, of kinderen met een beperking? En draagt u onze stichting een warm hart toe? Word dan donateur van Football Makes It Happen!

Voor het bewerkstelligen van onze doelen, het ondersteunen van de kinderen of ze een geluksmoment bezorgen, zijn we volledig afhankelijk van opgehaalde gelden.

Door het veilen van voetbalshirts, verkopen van merchandise en het organiseren van benefiet activiteiten halen we als stichting geld op voor deze kinderen.

Maar naast deze intiatieven zijn we voor een groot deel afhankelijk van donateurs. Door middel van een donateurschap kunt u ons helpen nog meer kinderen te helpen!

Wij verwelkomen u, of uw organisatie, graag als vaste donateur. Maar ook wanneer u niet in staat bent ons periodiek te ondersteunen, kunt u ons steunen door een eenmalige donatie te doen.


*ANBI:
Football Makes It Happen heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:
– er is geen successierecht of schenkingsrecht verschuldigd over de donaties;
– donaties mogen worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.


Maak hieronder uw keuze voor een particulier of bedrijfsmatig donateurschap:

Particulier

Naar de donatie pagina particulier

Zakelijk

Naar de donatie pagina zakelijk

Eenmalige donatie

Of doe hier direct een eenmalige donatie

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven