Even samen genieten.

Chantal en Wiebe maken genoeg mee met hun lieve held Luuk.
Luuk is zoals zij hem zelf noemen een bijzondere jongen. Een jongen in een rolstoel die extra zorg nodig heeft. Zorg die zij hem met liefde dag en nacht geven. Maar natuurlijk is dat ook wel eens zwaar! Afgelopen tijd was spannend. Luuk moest geopereerd worden maar door omstandigheden werd dit continue uitgesteld. Dat was vervelend en elke keer weer aanpassen aan de situatie.
Nu de operatie er op zit en Luuk in goed herstel vonden wij het tijd om Chantal en Wiebe een avondje samen erop uit te sturen.

Restaurant Alan & Pim’s uit Utrecht heeft in samenwerking met FMIH deze ouders een heerlijk diner aangeboden. Het was echt weer even ouderwets genieten voor dit stel lieve en bijzondere ouders. Even met elkaar zijn als geliefde ipv naast elkaar met de zorg voor je zoon!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven