Help Marcell sporten!

De vader van Marcell nam een aantal weken geleden contact op met FMIH. Zij hadden een aantal mooie veiling items maar konden eigenlijk niet bedenken, hoe en waar deze te veilen. Natuurlijk hebben wij gelijk aangebonden om dit voor hun te gaan doen. Verschillende items kwamen onze kant op. Van een voetbalshirt tot aan een boek en een kunstwerk. Inmiddels zijn alle items via de facebookpagina FMIH Auctions geveild en heeft het een geweldig bedrag van €2400,- opgeleverd! Voor Marcell en zijn ouders betekend dit weer een stapje dichterbij de operatie.

Marcells verhaal in het kort.

Hallo, mijn naam is Marcell en ik ben een jongen van 3 jaar oud. Helaas ben ik geboren zonder rechter kuitbeen en is mijn enkel niet goed ontwikkeld. Na mijn geboorte werd vastgesteld dat ik lijd aan een zeldzame aandoening: Fibular Hemimelia (ik kan het nog niet uitspreken).

Om amputatie te voorkomen is een dure en ingewikkelde SUPER-ENKEL operatie nodig in Polen. Zodat ik later net als andere kinderen kan sporten. Omdat de operatie door de verzekering niet vergoed wordt zijn er gelukkig veel mensen die dit wel willen. Football Makes It Happen gaat mij ook helpen. Ik hoorde van papa en mama dat er een super lieve meneer is die allemaal spullen voor mij gaat veilen om geld op te halen voor mijn operatie. Helpt u mij ook mee?

Mijn mama en papa een crowdfundings actie opgezet, je kan daar ook mij hele verhaal lezen: https://www.gofundme.com/f/marcells-hope

Alle beetjes helpen.

Dank u wel.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven