Hij gaat voor goud!

Darren zet zich in voor FMIH dat weet inmiddels iedereen. In ieder geval de mensen die FMIH al enige tijd volgen. Darren is onze kinderambassadeur. Wat vele niet weten is dat Darren de acties die hij uitvoert ook nog eens helemaal zelf bedenkt. Soms heeft hij hulp nodig bij de uitvoer van deze acties want tiener gaan nog niet alle deuren vanzelfsprekend open maar Darren heeft inmiddels ook een top team om hem heen die hem in deze passie met veel liefde helpen en steunen.

Op 24-07-2022 kwam Darren bij ons langs om zijn “FMIH kistje” te legen. Het werd weer tijd zei hij. Maar wat zit er dan in dat kistje? Het is een kistje vol met geld. Geld dat Darren met verschillende acties heeft opgehaald. Darren heeft elk jaar een nieuw streef bedrag in zijn hoofd. Dit jaar wil hij €2500,- ophalen voor FMIH. Hij zit al aardig in de buurt!

Het was ongelofelijk maar er kwam dit keer €1145,- bij Darren uit zijn kistje! Geld dat hij heeft opgehaald door het inzamelen en inleveren van plastic statiegeld flesjes, het veilen van zelf gescoorde veilingitems zoals bv gesigneerde keepershandschoenen en zelf verkregen donaties.

Samen met Darren hebben we gister al even kort besproken wat FMIH met deze bijdrage gaat doen want natuurlijk mag hij daarover ook meedenken. Ook heeft Darren ons verteld over de aankomende plannen die hij heeft. Hij wil jullie hier zelf ook graag over vertellen en op de hoogte houden. Jullie kunnen Darren volgen via Facebook ” Kinderambassadeur FMIH Darren Lovelock”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven