Sarah en Matthijs bij restaurant Enya in Maarssen

Sarah en Matthijs hebben in 2012 samen een prachtig meisje op de wereld gezet. Hun prinsesje kreeg de naam Mirthe.

Na een maand kwamen ze erachter dat Mirthe anders was dan andere. Door een speciaal gen die vader en moeder beide hebben en over droegen aan Mirthe heeft zij een verstandelijke en lichamelijke beperking. Toch geniet het gezin enorm van het leven. Mirthe is een vrolijke meid en ondanks dat ze vaak in het ziekenhuis ligt is het leven voor haar een feestje.

Een feestje waar helaas 2 maanden geleden op 18 januari een einde aan is gekomen. Mirthe lag al enige tijd in het ziekenhuis en had verschillende klachten. Klachten die haar lijf op een gegeven moment niet meer aan kon en Sarah en Matthijs hun vrolijke prinses hebben moeten laten gaan.

Eerder hebben wij voor deze bijzondere mensen al een aantal voetbalshirts geveild en de opbrengst hiervan aan hun geschonken. Omdat Sarah full time voor Mirthe zorgde en daarvoor werd betaald vanuit het PGB vielen deze inkomsten na het overlijden van Mirthe weg. Naast het verdriet een extra zorg die om de hoek komt kijken.

Gister mochten Sarah en Matthijs genieten van een heerlijk diner bij onze geweldige partner Restaurant Enya in Maarssen. Elke maand geeft dit restaurant een tafeltje met een heerlijk diner weg aan ouders van een ziek kindje of in dit geval een overleden kindje. Even weg uit je eigen omgeving en tijd voor elkaar in een setting van volop genieten doet wonderen voor je lichaam en geest.

Graag dan ook nog even in dit bericht onze grote dank aan alle medewerkers van dit geweldige restaurant. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar zonder mensen en bedrijven als jullie kan FMIH niet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven