Therapie

Je zou denken dat in Nederland alles goed geregeld is. Dat voor kinderen alles vergoed wordt en dat ze recht hebben op wat ze nodig hebben op lichamelijk maar ook op geestelijk gebied.

Helaas is niets minder waar. Voor een gezin dat liever niet in de publiciteit komt na alles wat ze meegemaakt hebben, hebben wij een aantal shirts geveild om te therapie die het meisje uit het gezin nodig heeft te kunnen bekostigen.

Hoe krom is het dat je na een zware periode niet de hulp kan krijgen die je nodig hebt? Omdat de therapie niet in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de verzekering en je zelf de financiële middelen niet hebt.

Zoals eerder aangegeven wil dit gezin liever niet in de publiciteit. Ook dit respecteren wij. Maar omdat wij toch willen laten zien wat er binnen FMIH gebeurd en wat we met de opbrengsten van de veiling en de donaties doen toch even dit bericht.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven