Zwemles voor Jack

Jack heeft het zeldzame kabuki syndroom. Deze aandoening bestaat door een fout gen. Maar 500 mensen in Nederland hebben deze aandoening.

Door deze aandoening heeft Jack extra zorg nodig. Niet alleen in de dagelijkse gang van zaken maar bijvoorbeeld ook met zwemles. Zwemles in een gewoon zwemgroepje is voor Jack nu nog te druk. Daarom is privéles voor hem de beste oplossing maar deze lessen zijn duurder dan de reguliere zwemlessen.

FMIH kreeg de vraag of we iets voor Jack en zijn ouders kunnen betekenen hierin. En omdat het voor ons logisch is dat ook Jack recht heeft om te leren zwemmen net als ieder ander kind helpen wij hem graag.

FMIH heeft daarom aan Jack 5 zwemlessen gedoneerd en contact opgenomen met de zwemschool die de lessen gaat geven. Na dit contact heeft het zwembad zelf ook nog eens 4 reguliere zwemlessen gedoneerd die hij kan gebruiken als hij wat verder in het zwemproces is en deze lessen aan kan. ! Super initiatief van zwemschool Jos Koelmeijer. https://www.zwemschooljoskoelemeijer.nl/

Wilt u ook een zwemles aan Jack doneren? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven