BVCA TeamValley Elfstedentocht!

Vrijdagochtend 14 juni. Rond 04.00uur vroeg in de ochtend gaan de eerste wekkers. Er is namelijk een hele speciale groep mensen die vandaag voor Football Makes It Happen de Elfstedentocht gaat fietsen. De eerste 12 deelnemers hebben afgesproken rond 07.00 uur smorgens te vertrekken vanuit Bolsward voor een tocht van de eerste 133km. Het begon droog maar na een fikse bui van ongeveer 1,5uur lang komen ze gelukkig nog fit en toch alweer redelijk droog terug in Bolsward voor een welverdiende lunch!

Trots dat wij de mannen hier hebben kunnen zien en verwelkomen! We pakken tijdens deze stop ook nog een klein moment om te laten zien welk bedrag zij met deze fietstocht bij elkaar hebben gehaald! Gesponsord door verschillende leveranciers, samenwerkingspartner en collega bouwbedrijven. Een geweldig bedrag van maar liefst €10.350,- !!!

Na een hapje en een drankje sluiten er nog 9 fietsers bij de groep aan en vertrekken ze voor de laatste 100km.

Vol trots zwaaien wij ze uit, maar ieder zit alweer zo in zijn eigen fietstocht, de fietstocht die zij fietsen om geld op te halen zodat we met z’n alle wat kunnen beteken voor de zieke kinderen dat er niet wordt terug gezwaaid.

Maakt ons niet uit! We zijn zo trots! Wat een kanjers deze fietsers! In de middag gelukkig alleen maar lekker weer. Dat hebben jullie verdiend! Mooi weer, een daverend applaus en enorme dankbaarheid namens de stichting.

Speciale dank aan Roel van Heumen voor het inzetten van dit geweldige initiatief!

Petje af! Niet alleen voor ieders inzet maar wat zagen jullie er ook mooi uit! Allemaal in hetzelfde outfit met sponsoren en stichting erop!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recente berichten

Nu in de webshop!

Aanmelden

Wilt u een gezin of uw eigen kind aanmelden voor ondersteuning?

Doneren

Voor de ondersteuning van onze goede doelen, zijn wij naast het verkopen van gedragen voetbalshirts en de verkoop van onze merchandise, afhankelijk van de donatie van particulieren en bedrijven. Houdt u niet van voetbal, maar wilt u toch een donatie doen? Dat kan, ga hiervoor naar de pagina doneren

Goede Doelen

Hieronder een selectie van de goede doelen welke wij steunen. Kijk voor alle goede doelen op de pagina “goede doelen”.

Winkelwagen
Scroll naar boven